На фото птах беркут

Забарвлення темно-коричневий, дзьоб типової форми для орлів. У цього виду найдовший хвіст серед всіх птахів. Крик у беркуту типовий всіма видами сімейства. Полюють в світлий час доби, харчуються білками, куницями і птахами. Беркутів можна зустріти в Африці, Америці та Євразії. Живуть практично на всій місцевості, в тому числі в саванах і горах.

Гніздяться на височинах (дерева і скелі), гнізда розташовуються на відстані один від одного, адже у них великі майданчики для полювання. Самки зносять не більше двох яєць, а ось вигодовуванням пташенят займаються обоє батьків.

Найменшим з цього виду птахів є карликовий-орел. Цього птаха властиві міграції, воліє Азію, Африку і південь Росії. Цікаво те, що самки за розміром більше ніж самці. Більше відмінностей у них по опису немає.

На фото карликовий орел

Опис птиці орел карликовий: – тулуб кремезна; – нижня частина тулуба і хвіст мають біле оперення; – махові крила чорного кольору; – лапи жовтого кольору, з чорними кігтями; – дзьоб птиці орла карликового маленький, сильно вигнутий.

Степовий орел птах красива і велична. Є схожість з беркутом, але трохи меншого розміру. Ця птиця любить відкритий простір, саме тому мешкає в полях і степах, там же і полює.– забарвлення темно-бура; – з рудуватим потиличним плямою; – дзьоб майже чорний; – лапи яскраво-жовті; Мешкають на території Азії.

На фото степовий орел

Велика хижа птах орел могильник. Птах може жити як на півдні, так і на півночі (перелітний). Забарвлення тіла темно-бурий, голова і шия жовта. Хвіст бурого кольору, однотонний. Літаю парами або поодинці. В небі парять повільно. Довжина крила більше ніж півметра.

Дивіться також:  Біла куріпка птах. Спосіб життя і середовище проживання білої куріпки

Back to Top