Але як, не дивно їм цього цілком вистачає. Малюки досить жваві і рухомі, постійно намагаються куди-небудь втекти. Але самці уважно за ними стежать, і природно не дають в образу хижакам.

При досягненні ними певного розвитку, коли вони вже мають плавати і здатні самостійно полювати, вся компанія починає поступово йти в море, щоб повернутися сюди тільки в наступному році.

Дивіться також:  Тварини Татарстану. Опис, назви й особливості тварин Татарстану
Back to Top